Birou de Arhitectura Pintilie (BAP) integreaza toate tipurile de servicii ce tin de domeniul proiectarii de constructii pentru a va oferi un raspuns unitar la cerintele dumneavoastra de proiectare.

Actul proiectarii este structural pe cinci directii principale:calitate arhitecturala si tehnica, flexibilitate in variantele de raspuns, adaptare la cerintele clientului, operativitate si alocare inteligenta a resurselor.

BAP isi desfasoara activitatea pe piata de proiectare de constructii din anul 2003, timp in care a acumulat un portofoliu divers si consistent de proiecte: cladiri civile (multietajate de apartamente sau birouri, locuinte, case de vacanta, scoli, gradinite, institute de cercetare, parcari subterane si supretajate etc), industriale (hale de productie, in cele mai diverse domenii, hale depozitare, logistica, s.a.) si agricole (ferme de crestere a animalelor, silozuri). Clientii nostrii sunt atat firme si persoane private, de diverse nationalitati, cat si institutii de stat (ministere, inspectorate, agentii, consilii judetene, primarii, etc.)

BAP isi conduce activitatea dupa un sistem de management al calitatii certificat SR-EN ISO 9001/2008 de catre Lloyds Register si are incheiat contract de asigurare profesionala cu Groupama Asigurari sa, cu o limita a raspunderii pe eveniment de 200.000euro. Deasemenea BAP a implementat un sistem de management al mediului ISO 14001/2004 si un sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale BS OHAS 18001/2007, ambele certificate de catre QSCert.