Ferma ingrasare porcine si spatii de depozitare

Tema:

-Ansamblul propus va avea infatisarea specifica datorata functiunii pe care o are: ferma de ingrasare porcine si spatii de depozitare.

-Se va incerca realizarea cat mai corecta si unitara a pieselor ce vor compune ansamblul astfel incat sa nu existe neconcordante din punct de vedere arhitectural intre piesele diverse propuse de fluxul tehnologic.

-Fluxul tehnologic al fermei se imparte in doua componente principale:

1.Componenta de depozitare si prelucrare cereale.

Este prevazuta construirea unui sistem de preluare, conditionare si depozitare cereale format din 3 silozuri cu o capacitate redusa de pana la 281tone / siloz si 5 silozuri de capacitate mare de pana la 1015 tone / siloz.

2.Componenta de ferma ingrasare porcine.

Ferma de ingrasare porcine va avea o capacitate de 1980 capete / serie dispuse in trei hale cu cate doua compartimente si cate 24 de boxe de 4×4 m (16 mp) fiecare.

-Se propun spre construire cladiri si dotari cu urmatoarele functiuni conform necesitatilor impuse de fluxul tehnologic complex:Cabina cantar, Cantar masini, Groapa dezinfectare (x2), Silozuri capacitate redusa cu sisteme aferente (x3), Silozuri grane capacitate ridicata cu sisteme aferente (x5), Fabrica nutreturi combinate, Filtru sanitar, Filtru sanitar, Bucatarie preparare furaje, Hala 1 crestere porci, Hala 2 crestere porci, Hala 3 crestere porci, Bazin precolector dejectii, Bazin dejectii, Rezervor apa burnitare 2000litri (x3), Sala necropsie si bazin vidanjabil, Foraj de observatie (x2),

- Toate specialitatile si toate fazele

 

Informatii :

Suprafata teren: 51508mp;

Regim de inaltime:P;

Suprafata construita: 4112 mp;

Suprafata desfasurata: 4112 mp;

Sistem constructiv: cadre metalice contravantuite – profile laminate otel mai putin pentru silozuri in cazul carora suprastructura consta din silozurile propriu-zise, acestea avand propria structura de rezistenta.

Inchideri: tabla cutata sau panouri tip sandwich, in functie de destinatia cladirii

Tip invelitoare: sarpanta