Termeni si conditii

Intregul continut al site-ului www.bap.ro – texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, programe si alte date – este proprietatea SC Birou de Arhitectura Pintilie SRL si este aparat de “Legea pentru protectia drepturilor de autor” si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul SC Birou de Arhitectura Pintilie SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SC Birou de Arhitectura Pintilie SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Birou de Arhitectura Pintilie SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Site-ul contine legaturi catre pagini de internet ale unor terte parti. Aceste legaturi sunt date Utilizatorului ca un avantaj, si SC Birou de Arhitectura Pintilie SRL nu detine nici un control asupra site-urilor de acest fel. SC Birou de Arhitectura Pintilie SRL nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri externe si nu sprijina si nu este responsabila pentru continutul lor, reclama, produsele, sau alte materiale de pe sau disponibile pe astfel de site-uri.

Prin accesarea acestui site de oriunde din Romania sau de peste hotare utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei.

Utilizatorul ia la cunostinta ca a citit si accepta acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului de catre utilizator se considera acceptarea acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site de internet si sa-l parasiti imediat.